Najsretnija žena na svijetu

Email
Knjiga Najsretnija žena na svijetu je jedno u nizu El-Kelimehovih najkvalitetnijih, a slobodno možemo reći, najljepših i najpitkijih izdanja.
najsretnija-zena
Cijena
Osnovna cijena s porezom8,00 €
Prodajna cijena:8,00 €
7d.gif
Opis

Autor: dr. Aid el-Karni; prijevod: Fahrudin Smailović

Knjiga Najsretnija žena na svijetuje jedno u nizu El-Kelimehovihnajkvalitetnijih, a slobodno možemo reći, najljepših i najpitkijih izdanja. Toje vrhunska djelo posvećeno ženi, onoj o kojoj se ne piše baš puno, a kojazaslužuje sve što je autor u ovoj knjizi pobrojao. Prelijepim dizajnom,motivima u koloru, poletnim i za razumijevanje lahkim rečenicama, ona se obraćasvakoj ženi nudeći joj osmjeh nade, dašak zadovoljstva i zrak sreće da razgalisvoja brigama pritisnuta prsa od nagomilanih tegoba. U ovoj knjizi Aid El-Karnidaje odgovor na mnoga pitanja od kojih su i ova: da li su uslov ženine srećedragulji, medaljoni, ogrlice, smaragdi, biseri, perle, akvamarini, rubini,merdžani, dijamanti i brilijanti? Da li ovosvjetska prolazna i lažna ljepota,bezvrijedni ukrasi, nakit i trivijalna moda mogu ženu učiniti istinski sretnom?

Aid El-Karni svakoj ženi poručujeda se okiti onim nakitima koje nudi ova knjiga, da se njima okiti na životnomfestivalu, najljepšoj svadbi, nasjretnijem prazniku, najradosnijoj svečanosti,najsretnijoj noći – kako bi bila, ako Bog da, najsretnija žena na svijetu, alinajsretnija po vjeri i odgoju, a ne po veličini nakita, ogrlica i zlata.

Specifikacije:

  • Tvrdi povez
  • A5 format
  • 180 strana 
  • Puni kolor